dilluns, 21 de setembre del 2015

REFLEXIÓ SOBRE LA CREACIÓ D’UN PODCAST MITJANÇANT L’APLICACIÓ SOUND CLOUD

Després de realitzar un podcast de 2 minuts aproximadament amb l’aplicació sound cloud on hem fet una petita reflexió sobre l’alfabetització multimodal, podem dir que és un bon mètode i que s’hauria de dur a terme més sovint, ja que aquesta gravació es pot pujar de manera pública o privada mitjançant la utilització d'internet.

D’aquesta manera, totes aquelles persones d’arreu del món poden escoltar les nostres opinions des de qualsevol lloc i, a més a més, si és un tema que els interessa, poden deixar els seus arguments a favor o en contra tot responent a la nostra publicació.

A més a més, les noves tecnologies tal i com es pot comprovar, van evolucionant cada cop amb més rapidesa, i per tant creiem necessari que s’ha de començar a treballar tots els possibles mitjans de comunicació, per a què no únicament es puguin debatre els temes cara a cara o per escrit, sinó que també es pot fer a través de gravacions, com és en aquest cas. 

Per últim, dins de l'àmbit de l'educació, cal dir que també és una eina molt important ja que es pot utilitzar com un element auditiu i mentre es vagi escoltant, es poden mostrar imatges visuals sobre el tema a tractar. Per tant, amb aquest mètode, es pot millorar l'aprenentatge de l'alumnat i captar la seva atenció.

A continuació, us adjuntem l'exemple del podcast que s'ha esmentat prèviament. 

Moltes gràcies per la vostra atenció!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada